δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
Εδώ έχει ένα μνήμα και είναι δεκαπέντε βήματα μήκος
(EL)
Ήμελλος, Στέφανος Δ.
Παμπουχτσιόγλου, Λάζαρος
Εδώ έχει ένα μνήμα και είναι δεκαπέντε βήματα μήκος. Έλλην ελεγότανε αυτός που ήταν μέσα. Και σήμερα με τις ανασκαφές βλέπομε τη κνήμη και είναι ένα μέτρο. Απ’ αυτό μπορεί να φανταστή κανένας τι ανάστημα είχανε. Θα τανε γίγαντες. Το μνημείο αυτό είναι κάτω στο Ζλαγγιόλ (τοπων.)
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.