Νέαι αποκαλύψεις : Μετ' αποδεικτικών εγγράφων περί της στυγεράς και ανάνδρου δολοφονίας, δηλητηριάσεως και αποτυφλώσεως, ων εγένετο, φευ, θύμα κατ' Απρίλιον του 1874 εν Κωνσταντινουπόλει. Και περί του ατίμου σφετερισμού απάσης της πατρικής και ατομικής του περιουσίας υπό των επαράτων οικείων του και των μυσαρών συνενόχων των, ήτοι των παρ' ημίν Πανσλαυιστικών, Ιησουητικών και Ισλαμικών Κομητάτων / Δημητρίου Αριστάρχου Βέη.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη ΧρήσηΝέαι αποκαλύψεις : Μετ' αποδεικτικών εγγράφων περί της στυγεράς και ανάνδρου δολοφονίας, δηλητηριάσεως και αποτυφλώσεως, ων εγένετο, φευ, θύμα κατ' Απρίλιον του 1874 εν Κωνσταντινουπόλει. Και περί του ατίμου σφετερισμού απάσης της πατρικής και ατομικής του περιουσίας υπό των επαράτων οικείων του και των μυσαρών συνενόχων των, ήτοι των παρ' ημίν Πανσλαυιστικών, Ιησουητικών και Ισλαμικών Κομητάτων / Δημητρίου Αριστάρχου Βέη.

Αριστάρχης, Δημήτριος.

Φυλλάδιον Α΄ (Β' ουκ εξεδόθη).
Το έργο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή
Contributors--University of Crete Library


GrRePK

Τυπογραφείον, Ελληνικής Ανεξαρτησίας,Εν Αθήναις :1877.


1877.


Κείμενο/PDF

text

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.