Ακολουθεία των αγίων και ισαποστόλων επτά φωστήρων της Βουλγαρίας κ' Δαλματίας Κυρίλλου, Μεθοδίου, Κλήμεντος, Ναούμ, Γοράσδονος, Αγγελαρίου κ' Σάβα / Νυν πρώτον τυπωθείσα συνεργεία, επιμελεία και δαπάνη των κυρίων Ανδρέου Παπά, Ιωάννου Παπά και των υιών αυτού Νικολάου και Αναστασίου ___.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΑκολουθεία των αγίων και ισαποστόλων επτά φωστήρων της Βουλγαρίας κ' Δαλματίας Κυρίλλου, Μεθοδίου, Κλήμεντος, Ναούμ, Γοράσδονος, Αγγελαρίου κ' Σάβα / Νυν πρώτον τυπωθείσα συνεργεία, επιμελεία και δαπάνη των κυρίων Ανδρέου Παπά, Ιωάννου Παπά και των υιών αυτού Νικολάου και Αναστασίου ___.

Πρώτη περιγραφή από Μ. Ι. Μανούσακα στην ΕΜΑ, 7(1958), σσ. 60-62, αρ. 11.
Ακολουθία των αγίων και ισαποστόλων επτά φωστήρων της Βουλγαρίας και Δαλματίας Κυρίλλου, Μεθοδίου, Κλήμεντος, Ναούμ, Γοράσδονος, Αγγελαρίου και Σάβα.
Contributors--University of Crete Library
Η αρίθμηση των σελίδων έχει διορθωθεί: 59-98.
Κανών παρακλητικός εις τον όσιον και θεοφόρον Ναούμ.
40 σ. , ; 21 εκ.

Γιαννούλης, Ευγένιος ο Αιτωλός,1593-1682


Κείμενο/PDF

image

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.