Θείον και ιερόν ευαγγέλιον / Το πάλαι μεν, παρά Αντωνίου Πινέλλου τυπωθέν, νυν δε τοις ίσοις τύποις παρά Νικολάου του Γλυκέος μετατυπωθέν Και μετά πάσης επιμελείας διορθωθέν, αφιερωθέν δε τω πανιερωτάτω και σοφοτάτω μητροπολίτη φιλαδελφείας κω Μελετίω τω χορτακίω υπερτίμω και εξάρχω του πατριαρχικού θρόνου.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΘείον και ιερόν ευαγγέλιον / Το πάλαι μεν, παρά Αντωνίου Πινέλλου τυπωθέν, νυν δε τοις ίσοις τύποις παρά Νικολάου του Γλυκέος μετατυπωθέν Και μετά πάσης επιμελείας διορθωθέν, αφιερωθέν δε τω πανιερωτάτω και σοφοτάτω μητροπολίτη φιλαδελφείας κω Μελετίω τω χορτακίω υπερτίμω και εξάρχω του πατριαρχικού θρόνου.

Το βιβλίο διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή
Contributors--University of Crete Library
σνζ' (=257)+3 χ.α. σ. , ; 31 εκ.
Pinelli, Antonio.

Γλυκύς, Νικόλαος.
Pinelli, Antonio.


GrRePK

[Νικόλαος Γλυκύς],[Βενετία] :Έτει από της ενσάρκου από της ενσάρκου οικονομίας του Κυρίου και Θεού και σωτήρος ημών Ιησού Χριστού αχοα΄ [=1671].

Έτει από της ενσάρκου από της ενσάρκου οικονομίας του Κυρίου και Θεού και σωτήρος ημών Ιησού Χριστού αχοα΄ [=1671].

Κείμενο/PDF

text

Αρχαία ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.