Πρακτικά της αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας περί βαθμολογίας των Συνοικεσίων, και των αναγομένων ως προς το Ιερόν Μυστήριον του Γάμου, και άλλων τινών ανηκόντων ιδία ως προς τους Αρχιερείς της Επτανήσου. Εν οις προσετέθη και η προεκδοθείσα προς τους Ορθοδόξους Εγκύκλιος παραινετική Επιστολή περί αποφυγής των επιπολαζουσών ετεροδιδασκελιών.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΠρακτικά της αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας περί βαθμολογίας των Συνοικεσίων, και των αναγομένων ως προς το Ιερόν Μυστήριον του Γάμου, και άλλων τινών ανηκόντων ιδία ως προς τους Αρχιερείς της Επτανήσου. Εν οις προσετέθη και η προεκδοθείσα προς τους Ορθοδόξους Εγκύκλιος παραινετική Επιστολή περί αποφυγής των επιπολαζουσών ετεροδιδασκελιών.

Digital Collections--Greek Digital Bibliography 15th-21st century
στ΄+188+3χ.α.+1λ. σ. , ; 20 εκ.
Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή

Πανεπιστήμιο Κρήτης (EL)
University of Crete (EN)

Παρά Α. και Θ. Αργυράμμω,Κατά τα Πατριαρχεία :αωλθ΄[1839].

αωλθ΄[1839].

Κείμενο/PDF

text

Ελληνική γλώσσα
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.