Ο αιρετικός διδάσκαλος, υπό του ορθοδόξου μαθητού ελεγχόμενος. Βιβλίον πάνυ χρήσιμον τοις ορθοδόξοις, βεβαιούν τας παραδόσεις, και τα σοφίσματα του Βενιαμίν Ουδρώφ, διδασκάλου του εν Βρεττανία Ελληνικού Φροντιστηρίου, εμφαίνον. Αφιερωθέν μεν τω Παναγιωτάτω, λογιωτάτω τε και σοφωτάτω Κυρίω ημών Γαβριήλ Αρχιεπισκόπω Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικώ Πατριάρχη. / Συντεθέν δε, και τυπωθέν Σπουδή, επιμελεία τε και δαπάνη του εν διακόνοις ταπεινού Φραγγίσκου Προσσαλέντου του Κερκυραίου, ικανόν χρόνον του αυτού Βενιαμίν Ουδρώφ εν Βρεττανία ακούσαντος, κατά το έτος της ηλικίας αυτού κε'.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΟ αιρετικός διδάσκαλος, υπό του ορθοδόξου μαθητού ελεγχόμενος. Βιβλίον πάνυ χρήσιμον τοις ορθοδόξοις, βεβαιούν τας παραδόσεις, και τα σοφίσματα του Βενιαμίν Ουδρώφ, διδασκάλου του εν Βρεττανία Ελληνικού Φροντιστηρίου, εμφαίνον. Αφιερωθέν μεν τω Παναγιωτάτω, λογιωτάτω τε και σοφωτάτω Κυρίω ημών Γαβριήλ Αρχιεπισκόπω Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικώ Πατριάρχη. / Συντεθέν δε, και τυπωθέν Σπουδή, επιμελεία τε και δαπάνη του εν διακόνοις ταπεινού Φραγγίσκου Προσσαλέντου του Κερκυραίου, ικανόν χρόνον του αυτού Βενιαμίν Ουδρώφ εν Βρεττανία ακούσαντος, κατά το έτος της ηλικίας αυτού κε'.

Προσαλέντης, Φραγκίσκος(Φιλόθεος)

142 σ. , ; 13 εκ.
Contributors--University of Crete Library
Ουδρώφ, Βενιαμίν.

ΓαβριήλΓ',
Ουδρώφ, Βενιαμίν.


Παρά Θεοδώρω και Ενρίκω Βρούην,Αμστελαιδάμω :αψς'(1706).

αψς'(1706).

Κείμενο/PDF

text

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.