Ερμηνεία εις τους αναβαθμούς της Οκτωήχου / παρά Νικηφόρου Καλλίστου του Ξανθοπούλου, ήδη πρώτον εκδοθείσα κελεύσει του μακαριωτάτου πατριάρχου των Ιεροσολύμων κυρίου κυρίου Κυρίλλου του Β', ης προτέτακται και προλεγόμενα συνταχθέντα υπό του εν ιεροδιακόνοις Κυρίλλου Αθανασιάδου του Αγιοταφίτου.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΕρμηνεία εις τους αναβαθμούς της Οκτωήχου / παρά Νικηφόρου Καλλίστου του Ξανθοπούλου, ήδη πρώτον εκδοθείσα κελεύσει του μακαριωτάτου πατριάρχου των Ιεροσολύμων κυρίου κυρίου Κυρίλλου του Β', ης προτέτακται και προλεγόμενα συνταχθέντα υπό του εν ιεροδιακόνοις Κυρίλλου Αθανασιάδου του Αγιοταφίτου.

Ξανθόπουλος-Κάλλιστος, Νικηφόρος.

Στη σελ. ιε' υπάρχει πρόχειρη αναγραφή των μέχρι του 1862 εκτυπωθέντων σ' αυτό το τυπογραφείο ελληνικών βιβλίων, που ανέρχονται στα 16.
Contributors--Bishop of Chios,Psara and Oinousses Nikiforos Tzifopoulos
ξε'+1λ.+157+1χ.α. σ. , ; 24 εκ.
Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή.
ΤΖΙΦ 34

Αθανασιάδης, Κύριλλος,αγιοταφίτης.


Εκ του Τυπογραφείου του Π. Τάφου,Εν Ιεροσολύμοις :αωξβ'(1862).

αωξβ'(1862).

Κείμενο/PDF

text

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.