Γνώμαι και στοχασμοί του Ναπολέοντος. Αιχμαλώτου όντος εις την Αγίαν-Ελένην. / Χειρόγραφον ευρεθέν μεταξύ των εγγράφων του Δε-Λας-Κάζας, εκδοθέν κατά πρώτον γαλλιστί, παρ' Άγγλου τινός , εκ τούτου δε μεταφρασθέν εις την ιταλικήν ανωνύμως και εκ ταύτης εις την καθομιλουμένην Ελληνικήν διάλεκτον μεταγλω{τ}ισθέν υπό Μ. Ν. Σισίνη. Και εκδοθέν δαπάνη αυτού.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΓνώμαι και στοχασμοί του Ναπολέοντος. Αιχμαλώτου όντος εις την Αγίαν-Ελένην. / Χειρόγραφον ευρεθέν μεταξύ των εγγράφων του Δε-Λας-Κάζας, εκδοθέν κατά πρώτον γαλλιστί, παρ' Άγγλου τινός , εκ τούτου δε μεταφρασθέν εις την ιταλικήν ανωνύμως και εκ ταύτης εις την καθομιλουμένην Ελληνικήν διάλεκτον μεταγλω{τ}ισθέν υπό Μ. Ν. Σισίνη. Και εκδοθέν δαπάνη αυτού.

δ'+58+1χ.α. σ. , ; 21 εκ.
Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή
Contributors--University of Crete Library

Σισίνης, Μ. Ν.,trl

Napoleon I, Emperor of the French, 1769-1821.


Εκ της Τυπογραφίας Μ. Ν. Πατρικίου,Εν Αθήναις :1845.

1845.

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.