Εσώρουχο - περισκελίδα γυναικεία από βαμβακερό ύφασμα λευκό με δαντέλα στα τελειώματα των ποδοναριών, κορδέλες στη μέση και κεντημένα μονογράμματα "Ε Ε"

Εσώρουχο - περισκελίδα γυναικεία από βαμβακερό ύφασμα λευκό με δαντέλα στα τελειώματα των ποδοναριών, κορδέλες στη μέση και κεντημένα μονογράμματα
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
Ο σύνδεσμος στην καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
CC_BY_NC_ND



Εσώρουχο - περισκελίδα γυναικεία από βαμβακερό ύφασμα λευκό με δαντέλα στα τελειώματα των ποδοναριών, κορδέλες στη μέση και κεντημένα μονογράμματα "Ε Ε" (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Κατάσταση: καλή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: . ΤΡΟΠΟΣ: μηχανοποιημένο. ΧΡΩΜΑΤΑ: λευκό-άσπρο. (EL)
περισκελίδα γυναικεία από βαμβακερό ύφασμα χασεδένιο λευκό. Αποτελείται από δύο ποδονάρια που φέρουν στα πλαϊνά ανοίγματα, κάθε ένα από τα οποία συγκρατείται στο ύψος της μέσης με δύο κορδέλες βαμβακερές λευκές. Τα ποδονάρια φέρουν στην εσωτερική ένωση κουμπότρυπες και κουμπιά, ώστε να κουμπώνουν μεταξύ τους. Το τελείωμα κάθε ποδοναριού διακοσμείται περιμετρικά με δαντέλα βαμβακερή λευκή με μοτίβο γραμμής ζικ-ζακ στη μέση και αστεροειδή γεμίσματα. Η περισκελίδα φέρει κεντημένα μονογράμματα "Ε Ε" στην μπροστ (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

δαντέλα (EL)
εσωτερική (EL)
Εξαρτήματα (EL)
γυναίκα (EL)
μονόγραμμα (EL)
ενδυμασία (EL)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10478



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.