Δημοσίευμα στο περιοδικό The Economist, σχετικά με τις συνθήκες αφοπλισμού START-2 και START-1 μεταξύ της Ρωσσίας και των ΗΠΑ. Το άρθρο επεκτείνεται στις κινήσεις του Yeltsin,Boris στη Ρωσική Βουλή, καθώς και στις πιθανές επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν από την άρνηση καταστροφής 46 στρατηγικών πυραύλων ss-24s επί του εδάφους της Ουκρανίας, από την Ουκρανία.

RDF 

 
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
Ο σύνδεσμος στην καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα. *
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 4.0.
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT
Άρθρο (EL)
Article (EN)


1993 (EL)
Δημοσίευμα στο περιοδικό The Economist, σχετικά με τις συνθήκες αφοπλισμού START-2 και START-1 μεταξύ της Ρωσσίας και των ΗΠΑ. Το άρθρο επεκτείνεται στις κινήσεις του Yeltsin,Boris στη Ρωσική Βουλή, καθώς και στις πιθανές επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν από την άρνηση καταστροφής 46 στρατηγικών πυραύλων ss-24s επί του εδάφους της Ουκρανίας, από την Ουκρανία. (EL)


A persistently nuclear nightmare (EN)Δήμος Παλαιού Φαλήρου (EL)
Municipality of Palaio Faliro (EN)

Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης (EL)


Μόσχα (EL)

1993-04-03

Εικόνα

Αγγλικά*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.