Δημοσίευμα στο περιοδικό The Economist, σχετικά με τις συνθήκες αφοπλισμού START-2 και START-1 μεταξύ της Ρωσσίας και των ΗΠΑ. Το άρθρο επεκτείνεται στις κινήσεις του Yeltsin,Boris στη Ρωσική Βουλή, καθώς και στις πιθανές επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν από την άρνηση καταστροφής 46 στρατηγικών πυραύλων ss-24s επί του εδάφους της Ουκρανίας, από την Ουκρανία.

RDF 

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT
Άρθρο (EL)
Article (EN)


1993 (EL)
Δημοσίευμα στο περιοδικό The Economist, σχετικά με τις συνθήκες αφοπλισμού START-2 και START-1 μεταξύ της Ρωσσίας και των ΗΠΑ. Το άρθρο επεκτείνεται στις κινήσεις του Yeltsin,Boris στη Ρωσική Βουλή, καθώς και στις πιθανές επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν από την άρνηση καταστροφής 46 στρατηγικών πυραύλων ss-24s επί του εδάφους της Ουκρανίας, από την Ουκρανία. (EL)


A persistently nuclear nightmare (EN)Δήμος Παλαιού Φαλήρου (EL)
Municipality of Palaio Faliro (EN)

Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης (EL)


Μόσχα (EL)

1993-04-03

Εικόνα

Αγγλικά

Creative Commons Αναφορά Μη Εμπορική Χρήση Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.