Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών της περιόδου 1922-1923 : δευτέρα των συνδρομητών

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣυναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών της περιόδου 1922-1923 : δευτέρα των συνδρομητών (EL)

Πρόγραμμα συναυλίας που πραγματοποιήθηκε από την Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών στο θέατρο Ολύμπια Αθηνών στις 20 Δεκεμβρίου 1922. Περιέχει βιογραφικά στοιχεία των συνθετών Tschaikowski και Scriabine καθώς και σύντομη περιγραφή των έργων τους. Περιέχει επίσης, μουσική ανάλυση του έργου ΄΄Το ποίημα της εκστάσεως΄΄ του Scriabine. Τέλος, περιέχει διαφημίσεις, ονομαστικό κατάλογο των μελών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών για την περίοδο 1922-1923, καθώς επίσης και ανακοινώσεις για τις προσεχείς συναυλίες του Ωδείου Αθηνών. (EL)

Freeman, Woldemar
Tschaikowski, Peter
Liszt, Franz
Scriabin, Alexander
Boutnikoff, Jean
Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών (EL)

Προγράμματα (EL)Προγράμματα Συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων - Concert and other artistic events programs (EL)
Αρχείο Προγραμμάτων (EL)

Τύποις Π. Δ. Σακελλαρίου (EL)

1922-12-20

2018-07-21T06:56:25ZΚείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

Ελεύθερη πρόσβαση εντός του χώρου της βιβλιοθήκης
CC BY-NC

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.