Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών της περιόδου 1921-1922 : πέμπτη συνδρομητών

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣυναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών της περιόδου 1921-1922 : πέμπτη συνδρομητών (EL)

Πρόγραμμα συναυλίας που πραγματοποιήθηκε από την Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών, στο Δημοτικό θέατρο Αθηνών στις 25 Απριλίου 1922. Περιέχει σύντομη αναφορά στα έργα του Beethoven, του Μάριου Βαρβόγλη και του Listz. Περιέχει επίσης, διαφημίσεις και ονομαστικό κατάλογο των μελών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών για την περιόδο 1921-1922. Τέλος, περιέχει μία σύντομη ανακοίνωση για την προσεχή συναυλία της Ασπασίας Ζαρειφοπούλου. (EL)

Beethoven, Ludwig van
Liszt, Franz
Wagner, Richard
Bustinduy, Jose de
Βαρβογλής, Μάριος (EL)
Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών (EL)

Προγράμματα (EL)Προγράμματα Συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων - Concert and other artistic events programs (EL)
Αρχείο Προγραμμάτων (EL)

Τύποις Π. Δ. Σακελλαρίου (EL)

1922-04-25

2018-07-21T06:56:38ZΚείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

Ελεύθερη πρόσβαση εντός του χώρου της βιβλιοθήκης
CC BY-NC

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.