Ο Ρικές με το τσουλούφι / Riquet a la houppe

Ο Ρικές με το τσουλούφι / Riquet a la houppe
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Ο Ρικές με το τσουλούφι / Riquet a la houppe (EL)

T. de Banville, προσαρμογή Ριάδη (EL)

Ατελές. α) Χειρόγραφη επεξεργασία λιμπρέτου, στο εσώφυλλο αναγράφεται ο τίτλος του έργου με υπότιτλο «σε πράξεις τέσσαρες με ένα πρόλογο. Στίχοι και μουσική υπόκρουση Αιμιλίου Ριάδη» και τα πρόσωπα του έργου., β) Χειρόγραφη επεξεργασία λιμπρέτου με τίτλο «Το άσκημο βασιλόπουλο. Σε 4 πράξεις και ένα πρόλογο. Θεοδώρου Μπανβίλ. Παράφραση και μουσική Αιμ. Ριάδη» Υπάρχουν κολλημένα δακτυλογραφημένα φύλλα., γ) Δακτυλογραφημένη επεξεργασία λιμπρέτου με χειρόγραφες προσθήκες και διορθώσεις, υπογεγραμμένη από τον συνθέτη., δ) Σχέδια., ε) Πάρτες φλάουτου, κλαρινέτου, κόρνου, τρομπέτας, τρομπονιού, τυμπάνου, κυμβόλων, τριγώνου, βιολιού (α και β), βιόλας, βιολοντσέλλου, κοντραμπάσου. Η πλειοψηφία των παρτών υπάρχει σε άλλη μία εκδοχή με διαφοροποιήσεις στους τίτλους και τη μουσική γραφή. (EL)
α) μαύρο μολύβι και μελάνι, β) μαύρο μελάνι, δακτυλόγραφο, γ) δακτυλόγραφο, διορθώσεις με μαύρο και μπλε μολύβι, μαύρο μελάνι, δ) μαύρο, πράσινο, κόκκινο, μπλε μολύβι, μάυρο μελάνι, ε) μαύρο μελάνι, μπλε, κόκκινο μολύβι (EL)


2018-08-06T09:09:02Z

Σκηνική μουσική (EL)



Αρχείο Αιμιλίου Ριάδη (EL)
Ο Ρικές με το τσουλούφι / Riquet a la houppe (EL)

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

CC BY-NC

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

http://hdl.handle.net/123456789/33839



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.