Χειρόγραφες σημειώσεις της Ελένης Αντωνιάδη Μπιμπίκου αναφορικά με την τιμή των ελαιόδεντρων στο Βυζάντιο [από το έργο των Franciscus Miklosich και Josephus Müller, Acta et diplomata Graeca medii aevi sacra et profana collecta, 6 τ., Αθήνα, Χ. Σπανός / Vindobonae. G.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Αποθετήριο :
Αρχεία Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-SA 4.0

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή
κοινοποιήστε το τεκμήριοΧειρόγραφες σημειώσεις της Ελένης Αντωνιάδη Μπιμπίκου αναφορικά με την τιμή των ελαιόδεντρων στο Βυζάντιο [από το έργο των Franciscus Miklosich και Josephus Müller, Acta et diplomata Graeca medii aevi sacra et profana collecta, 6 τ., Αθήνα, Χ. Σπανός / Vindobonae. G. (EL)

Χειρόγραφες σημειώσεις της Ελένης Αντωνιάδη Μπιμπίκου αναφορικά με την τιμή των ελαιόδεντρων στο Βυζάντιο [από το έργο των Franciscus Miklosich και Josephus Müller, Acta et diplomata Graeca medii aevi sacra et profana collecta, 6 τ., Αθήνα, Χ. Σπανός / Vindobonae. G. Gerold, 1860-1890, τ. 4]. (EL)

Πηγές (EL)
Βυζαντινή περίοδος (EL)
Γεωργεία (EL)
Κατανάλωση (EL)
Τιμές (EL)
Οικονομία (EL)
Ελαιόδεντρα (EL)
Παραγωγή (EL)
Ιστορία (EL)
Σημειώσεις (EL)
Βυζάντιο (EL)
Κοινωνία (EL)
Καλλιέργειες (EL)
Οικονομική ιστορία (EL)


[196?]

Κείμενο/PDF

Πολλαπλές γλώσσες

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.