Γράμμα των Aγιορειτών από το Bουκουρέστι στο σκευοφύλακα της μονής Σταυρονικήτα Γαβριήλ για το διορισμό ηγουμένου στη μονή του Aρχιμανδρίτου των Aγίων Aποστόλων

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΓράμμα των Aγιορειτών από το Bουκουρέστι στο σκευοφύλακα της μονής Σταυρονικήτα Γαβριήλ για το διορισμό ηγουμένου στη μονή του Aρχιμανδρίτου των Aγίων Aποστόλων (EL)
Letter of the Athonites in Bucharest to the sacristan of Stavronikita monastery Gavriil concerning the appointment of an abbot in the monastery of the Archimandrite of the Holy Apostles (EN)

Πρωτότυπο. Δίφυλλο. Κείμενο: στο 1r-v. Ορθογραφικά σφάλματα λίγα. Συντομογραφίες. Καφέ μελάνι στο σημείωμα στο 1v, Διαστάσεις: 357 Χ 250, Ύλη γραφής: Χαρτί, Χρώμα μελάνης: Μαύρο, Διατήρηση: Καλή, (EL)

Έγγραφο, χειρόγραφο (EL)

Βυζαντινά - Μεταβυζαντινά έγγραφα (EL)
Αρχεία (EL)
Άγιον Όρος , Μ. Σταυρονικήτα (EL)
Λυτό έγγραφο (EL)


Αρχείο Μ. Σταυρονικήτα Φάκελλος 1
http://hdl.handle.net/10442/01/121084
http://pandektis.ekt.gr/pandektis/handle/10442/121084

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

Μ. Σταυρονικήτα (EL)

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.