Πατριαρχικό και συνοδικό σιγιλλιώδες γράμμα του Tιμοθέου A΄ στον ιερομόναχο παπά Mάρκο για το μετόχι στην Eζοβά των Σερρών

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΠατριαρχικό και συνοδικό σιγιλλιώδες γράμμα του Tιμοθέου A΄ στον ιερομόναχο παπά Mάρκο για το μετόχι στην Eζοβά των Σερρών (EL)
Patriarchal and synodical sigillion letter of Timotheos I to the hieromonk Markos concerning the metochion (dependency) at Ezovas in Serres (EN)

Πρωτότυπο. Κείμενο: στο 1r. Μελάνι καστανόχρωμο (υπογραφή πατριάρχη), πράσινο (υπογραφή αρχιεπισκόπου Αχριδών), κόκκινο (υπογραφή αρχιεπισκόπου Κύπρου). Συντομογραφίες πολλές. Στο κάτω μέρος, ανάμεσα στις υπογραφές των συνοδικών: μικρογραφία του αγίου Νικολάου με μελάνι μαύρο και κυανόφαιο , Διαστάσεις: 748 Χ 572, Ύλη γραφής: Περγαμηνή, Χρώμα μελάνης: Μαύρο, Διατήρηση: Καλή: υγρασία, (EL)

Έγγραφο, χειρόγραφο (EL)

Βυζαντινά - Μεταβυζαντινά έγγραφα (EL)
Αρχεία (EL)
Άγιον Όρος , Μ. Σταυρονικήτα (EL)
Λυτό έγγραφο (EL)


http://pandektis.ekt.gr/pandektis/handle/10442/121299
http://hdl.handle.net/10442/01/121299
Αρχείο Μ. Σταυρονικήτα Συρτάρι 1

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

Μ. Σταυρονικήτα (EL)

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.