Κλαδί με φύλλα και καρπούς του φυτού Μεσπιλιά (Mespilus germanica) από την Παλαιστίνη. Κλαδί με φύλλα και καρπούς του φυτού Acer sempervirens (Σφεντάμι) από την Παλαιστίνη.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Αποθετήριο :
Travelogues

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριο
Φυτά (EL)


1745 (EL)
Κλαδί με φύλλα και καρπούς του φυτού Μεσπιλιά (Mespilus germanica) από την Παλαιστίνη. Κλαδί με φύλλα και καρπούς του φυτού Acer sempervirens (Σφεντάμι) από την Παλαιστίνη. (EL)

Mespilus orientalis. Acer orientalis.

Φυτά (EL)
Φυσικό περιβάλλον (EL)


POCOCKE, Richard. A Description of the East, and some other Countries, Vol. II. Part I. Observations on Palaestine or the Holy Land, Syria, Mesopotamia, Cyprus, and Candia. Vol. II. Part II. Observations on the Islands of the Archipelago, Asia Minor, Thrace, Greece, and some other Parts of Europe…, τ. II, Λονδίνο, W. Bowyer, MDCCXLV [=1745].

Άγιοι Τόποι (EL)

1745

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.