Φύλλα λεύκας του είδους Λεύκη η ευφρατική (Populus euphratica), που παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία στο φύλλωμά του. Γι' αυτόν το λόγο ο Olivier παρέθεσε στο έργο του συνολικά τρεις απεικονίσεις φύλλων από φυτά της ευφρατικής λεύκας.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Αποθετήριο :
Travelogues

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική ΧρήσηΦύλλα λεύκας του είδους Λεύκη η ευφρατική (Populus euphratica), που παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία στο φύλλωμά του. Γι' αυτόν το λόγο ο Olivier παρέθεσε στο έργο του συνολικά τρεις απεικονίσεις φύλλων από φυτά της ευφρατικής λεύκας. (EL)

Peuplier de l'Euphrate. Populus Euphratica.


Μεσοποταμία (EL)


1801


Φυτά (EL)
Λεύκες (Populus) (EL)
Λεύκη η ευφρατική (Populus euphratica) (EL)
Φυσικό περιβάλλον (EL)


OLIVIER, Guillaume Antoine. Atlas pour servir au Voyage dans l'Empire Othoman, l'Egypte et la Perse, fait par ordre du gouvernement, pendant les six premières années de la République, Παρίσι, Chez H. Agasse, An ΙΧ [1801].

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.