Επιστολή του Καφαντάρη προς τον Ι. Κούνδουρο σχετικά με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί μετά την άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Β και το ζήτημα της αμνηστίας.

Επιστολή του Καφαντάρη προς τον Ι. Κούνδουρο σχετικά με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί μετά την άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Β και το ζήτημα της αμνηστίας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Καφαντάρη προς τον Ι. Κούνδουρο σχετικά με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί μετά την άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Β και το ζήτημα της αμνηστίας. (EL)

Καφαντάρης Γεώργιος 1873-1946 (EL)

Είναι συνημμένο στο έγγραφο με αριθμό εισαγωγής 718-08-178. (EL)
Αναφέρεται στην άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Β, στις πιθανές λύσεις που θα επιδίωκε, στην πιθανότητα συνεργασίας Τσαλδάρη-Μεταξά, στις πιθανές λύσεις που θα επιδιπώξει ο Βασιλιάς για το κυβερνητικό ζήτημα και στό ζήτημα της γενικής αμνηστίας για το κίνημα της 1ης Μαρτίου 1935. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1935 Νοέμβριος 15 (EL)


Πολιτική αμνηστία (EL)
Κίνημα του 1935 (EL)
Μεταξάς Ιωάννης Π. 1871-1941 (EL)
Τσαλδάρης Παναγής Αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος (EL)
Κούνδουρος Ι. (EL)
Γεώργιος Β Βασιλιάς των Ελλήνων 1890-1947 (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Αναστασίου Κεραμειανίδη~Φάκελος 08~178-179



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.