Επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς του εμπόρους εισαγωγείς καφέ σχετικά με αίτηση τους για ακύρωση εκδοθέντων ενταλμάτων διά συμπληρωματικού δασμού.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΕπιστολή του Ε.Βενιζέλου προς του εμπόρους εισαγωγείς καφέ σχετικά με αίτηση τους για ακύρωση εκδοθέντων ενταλμάτων διά συμπληρωματικού δασμού. (EL)

Βενιζέλος, Ελευθέριος Κ. (1864-1936) (EL)

Απαντά σε υπόμνημα των εμπόρων εισαγωγέων καφέ Πειραιά που ζητούν ακύρωση ενταλμάτων των Τελωνειακών Αρχών Πειραιά που θίγουν τα συμφέροντα τους. Αναφέρει ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, οι εισαγωγείς καφέ διέπραξαν αξιόποινες πράξεις που συνεπάγονται ποινική δίωξη και χρηματικά πρόστιμα πολύ μεγαλύτερα από το δασμό που τους επέβαλλαν οι Τελωνειακές Αρχές. (EL)

Επιστολή (EL)

Ανδρογιάνης, Ρίκος (EL)
Ανδριανόπουλος, Α. (EL)
Μπέλκα, Γ. (EL)
Τελωνείο Πειραιώς (EL)
Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας (EL)
Χούπης, Ν. (EL)
Προκοπίου, Σταύρος (EL)


Πειραιάς (EL)
Αθήνα (EL)


1929 Νοέμβριος (EL)


Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.