Επιστολή του J.Coke προς το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τη μη υπαγωγή στο Υπουργείο Συγκοινωνίας ζητημάτων κυκλοφορίας αυτοκινήτων και γενικά της τροχαίας κινήσεως.

Επιστολή του J.Coke προς το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τη μη υπαγωγή στο Υπουργείο Συγκοινωνίας ζητημάτων κυκλοφορίας αυτοκινήτων και γενικά της τροχαίας κινήσεως.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του J.Coke προς το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τη μη υπαγωγή στο Υπουργείο Συγκοινωνίας ζητημάτων κυκλοφορίας αυτοκινήτων και γενικά της τροχαίας κινήσεως. (EL)

Coke, J., Αρχηγός της Αστυνομίας Πόλεων (EL)

Αναφέρει ότι το σχέδιο νόμου, που αναμένεται να υποβάλλει το Υπουργείο Συγκοινωνίας και το οποίο θα του δίνει δικαιοδοσία επί των αυτοκινήτων και γενικά της τροχαίας κινήσεως, θα είναι ολέθριο για την Υπηρεσία της Αστυνομίας Πόλεων καθώς δε θα μπορεί να εκδίδει τις αναγκαίες κανονιστικές διατάξεις για τον έλεγχο της κίνησης και της δημόσιας ασφάλειας. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1929 Νοέμβριος 5 (EL)


Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας (EL)
Υπουργείο Συγκοινωνίας της Ελλάδας (EL)
Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας- Διεύθυνση Αστυνομίας Πόλεων (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 105~26-28



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.