Διαφοραί μεταξύ του Υπουργείου Συγκοινωνίας και της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων επί των οποίων ζητείται λύσις δια διαιτησίας.

Διαφοραί μεταξύ του Υπουργείου Συγκοινωνίας και της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων επί των οποίων ζητείται λύσις δια διαιτησίας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Διαφοραί μεταξύ του Υπουργείου Συγκοινωνίας και της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων επί των οποίων ζητείται λύσις δια διαιτησίας. (EL)

Αναφέρει οτι οι διαφορές του Υπουργείου Συγκοινωνίας και της Ανώνυμης Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων σχετίζονται με την ανεπάρκεια τιμολογίων προς κάλυψιν εξόδων χρησεως 1926, την αμοιβή της εταιρείας 7 1/2%, την ανεπάρκεια τιμολογίων χρήσεως 1927, την αδικαιολόγητη περικοπή εξόδων χρήσεως 1926, την αδικαιολόγητη περικοπή προϋπολογισμού 1927. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Υδάτων (EL)
Υπουργείο Συγκοινωνίας της Ελλάδας (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 121~50



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.