Επιστολή του Διευθυντή Τ.Τ.Τ. του Υπουργείου Συγκοινωνίας προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Τ.Τ.Τ. Μακεδονίας σχετικά με την αλληλογραφία που απευθύνεται σε άτομα με ξενόγλωσση επωνυμία.

Επιστολή του Διευθυντή Τ.Τ.Τ. του Υπουργείου Συγκοινωνίας προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Τ.Τ.Τ. Μακεδονίας σχετικά με την αλληλογραφία που απευθύνεται σε άτομα με ξενόγλωσση επωνυμία.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Διευθυντή Τ.Τ.Τ. του Υπουργείου Συγκοινωνίας προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Τ.Τ.Τ. Μακεδονίας σχετικά με την αλληλογραφία που απευθύνεται σε άτομα με ξενόγλωσση επωνυμία. (EL)

Διευθυντής Ταχυδρομείων-Τηλεγράφων-Τηλεφώνων Υπουργείου Συγκοινωνίας (EL)

Περιέχει χειρόγραφες σημειώσεις. (EL)
Κατηγορεί το Διευθυντή Τ.Τ.Τ. Μακεδονίας για έκδοση ελλιπούς διαταγής σχετικά με την αλληλογραφία που απευθύνεται σε άτομα με ξενόγλωσση επωνυμία. Παράλληλα, ακυρώνει τις προγενέστερες σχετικές διαταγές του Υπουργείου Συγκοινωνίας, διατάσοντας τα Γραφεία Τ.Τ.Τ. στη Μακεδονία να επιστρέφουν στην καταγωγή την αλληλογραφία που φέρει επώνυμα με ξενόγλωσσες καταλήξεις μόνο εάν είναι αδύνατη η εξακρίβωση της ταυτότητας των επιγραφομένων. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)
Θεσσαλονίκη (EL)


<1930>


Καραγιαννάκος, Γ., Περιφερειακός Διευθυντής Ταχυδρομείων-Τηλεγράφων-Τηλεφώνων Γενικής Διοίκησης Μακεδονίας (EL)
Υπουργείο Συγκοινωνίας της Ελλάδας (EL)
Γενική Διοίκηση Μακεδονίας, Περιφερειακή Διεύθυνση Ταχυδρομείων-Τηλεγράφων-Τηλεφώνων Μακεδονίας (EL)
Μακεδονία (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 122~91



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.