Επιστολή των κατοίκων του χωριού Δέρανη προς τον Κ.Δημαρά σχετικά με καταστροφές που προκλήθηκαν στο χωριό λόγω εκτεταμένων βροχοπτώσεων.

Επιστολή των κατοίκων του χωριού Δέρανη προς τον Κ.Δημαρά σχετικά με καταστροφές που προκλήθηκαν στο χωριό λόγω εκτεταμένων βροχοπτώσεων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή των κατοίκων του χωριού Δέρανη προς τον Κ.Δημαρά σχετικά με καταστροφές που προκλήθηκαν στο χωριό λόγω εκτεταμένων βροχοπτώσεων. (EL)

Οικονόμου, Αναστάσιος (EL)
Και άλλοι (EL)
Κυριακού, Γρηγόριος (EL)
Νικολάου, Απόστολος (EL)

Αναφέρει ότι προκλήθηκαν εκτεταμένες καταστροφές από καθίζηση λόγω βροχοπτώσεων στο χωριό Δέρανη και υπολογίζει το κόστος των καταστροφών. Αναφέρει επίσης ότι οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και διανυκτερεύουν στην ύπαιθρο. Ζητούν την αποστολή γεωλόγου για να εξετάσει το έδαφος. (EL)

Επιστολή (EL)


1915 Ιανουάριος 29 (EL)


Καταστροφές (EL)
Κλίμα (EL)
Πρόνοια Περίθαλψη (EL)
Επιστήμη Γεωλογία (EL)
Πληθυσμός Αγροτικός (EL)
Δημαράς, Κ.- Στρατιωτικός Διοικητής Αργυροκάστρου (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 07~024-6



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.