Σημείωμα απο τον Υπουργό Γεν. Διοικητή της Θράκης Ιωάννη Καλογερά και του Έλληνα Αντιπροσώπου στη Μικτή Επιτροπή για τα μέτρα επίσπευσης της απόδοσης των κτημάτων στους Μουσουλμάνους.

Σημείωμα απο τον Υπουργό Γεν. Διοικητή της Θράκης Ιωάννη Καλογερά και του Έλληνα Αντιπροσώπου στη Μικτή Επιτροπή για τα μέτρα επίσπευσης της απόδοσης των κτημάτων στους Μουσουλμάνους.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Σημείωμα απο τον Υπουργό Γεν. Διοικητή της Θράκης Ιωάννη Καλογερά και του Έλληνα Αντιπροσώπου στη Μικτή Επιτροπή για τα μέτρα επίσπευσης της απόδοσης των κτημάτων στους Μουσουλμάνους. (EL)

Έλληνας Αντιπρόσωπος στη Μικτή Επιτροπή (EL)
Καλογεράς Ιωάννης Γενικός Διοικητής Θράκης (EL)

Τα μέτρα αυτά αφορούν στην κατανομή των υπό εξέταση περιπτώσεων στα μέλη του Συνεργείου Ερεύνης και στην αποκλειστική ενασχόλησή τους με αυτές, ώστε εντός διμήνου να περατωθεί η έρευνα για την κυριότητα των κτημάτων. Τα πορίσματα θα κατατίθενται στη Γεν. Διοίκηση, η οποία δια του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου θα ανακοινώσει την απόφασή της στην Μικτή Υποεπιτροπή, για δε τις αμφισβητούμενες περιπτώσεις το Συνεργείο θα προβαίνει σε νέα έρευνα. Επίσης να ανακοινώνονται οι αποδόσεις των κτημάτων βάσει των υποβληθεισών αιτήσεων στην Μικτή Υποεπιτροπή με την ημερομηνία της αίτησής και απόδοσης από τη Γεν. Διοίκηση, να αρθούν οι καταλήψεις των κτημάτων που αποδόθηκαν εξαιτίας αβλεψίας ή πλάνης το συντομότερο όπως και να καθορισθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ανατρεπτικής των αποφάσεων. (EL)

Σημείωμα (EL)


<1931>


Ιδιοκτησία (EL)
Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Γεν.Διοίκησης Θράκης (EL)
Ανταλλαγή περιουσιών (EL)
Ελληνική Μικτή Υποεπιτροπή (EL)
Γενική Διοίκηση Θράκης (EL)
Μουσουλμάνοι Θράκης (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 179~019 - 021



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.