Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Δ. Μάξιμο σχετικά με την απαγόρευση άσκησης ορισμένων επαγγελμάτων στους ξένους υπηκόους στην Τουρκία.

Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Δ. Μάξιμο σχετικά με την απαγόρευση άσκησης ορισμένων επαγγελμάτων στους ξένους υπηκόους στην Τουρκία.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Δ. Μάξιμο σχετικά με την απαγόρευση άσκησης ορισμένων επαγγελμάτων στους ξένους υπηκόους στην Τουρκία. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)

Εκφράζει την ανησυχία του για το ζήτημα της απαγόρευσης άσκησης ορισμένων επαγγελμάτων στους ξένους υπηκόους στην Τουρκία και για το ζήτημα της διαμονής στην Ελλάδα του Κύπριου εξόριστου. Καταδικάζει μερίδα του τύπου για το χειρισμό των εξωτερικών ζητημάτων, προσφέρει την στήριξή του στην κυβέρνηση στην προσπάθεια καταστολής της αντιτουρκικής αρθρογραφίας και αναφέρει τις θέσεις του για τα παραπάνω θέματα. (EL)

Επιστολή (EL)


1934 Αύγουστος 20 (EL)


Μάξιμος Δημήτριος Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Σχέσεις της Ελλάδας με την Κύπρο (EL)
Διεθνείς σχέσεις (EL)
Έλληνες υπήκοοι στην Τουρκία (EL)
Σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Αναστασίου Κεραμειανίδη~Φάκελος 06~001



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.