Σημείωμα σχετικά με τη βασική επιδίωξη του Δημοκρατικού Κόμματος για την σταθερή λειτουργία της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Σημείωμα σχετικά με τη βασική επιδίωξη του Δημοκρατικού Κόμματος για την σταθερή λειτουργία της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Σημείωμα σχετικά με τη βασική επιδίωξη του Δημοκρατικού Κόμματος για την σταθερή λειτουργία της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. (EL)

Αναφέρεται στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αποκατάσταση της δημοκρατίας όπως την κατάργηση της υφιστάμενης διάκρισης των πολιτών εξαιτίας του θεσμού των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων, την κατάργηση των Επιτροπών Ασφαλείας και την άρση των εκτοπίσεων, την αμνήστευση "του παρελθόντος" για πολιτικά αδικήματα, τη μείωση των στρατιωτικών δαπανών, τη δικαιότερη φορολογία, την επέκταση των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την κρατικοποίηση βασικών βιομηχανιών κοινής ωφελείας κ.α. (EL)

Σημείωμα (EL)

χ.χ. (EL)

Δικαιοσύνη Πολιτικές Διώξεις (EL)
Πολιτικά ζητήματα (EL)
Πολιτική αμνηστία (EL)
Στρατιωτικές δαπάνες (EL)
Κόμματα Αρχές (EL)
Αδικήματα (EL)
Δημοκρατία (EL)
Κοινωνική Ασφάλιση (EL)
Δημοκρατικό Κόμμα (1953) (EL)
Οικονομία Φορολογία (EL)
Κοινοβουλευτισμός (EL)
Φορολογικά ζητήματα (EL)
Στρατός Οικονομία (EL)
Δικαιοσύνη Αμνηστία (EL)
Μετακινήσεις πληθυσμών Εκτοπίσεις (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 022~094



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.