Σημείωμα πληροφοριών για συμβούλιο των ανώτερων στελεχών του ΚΚ στις 11 Οκτωβρίου 1950 και για τις αποφάσεις τους για τη μελλοντική δράση.

Σημείωμα πληροφοριών για συμβούλιο των ανώτερων στελεχών του ΚΚ στις 11 Οκτωβρίου 1950 και για τις αποφάσεις τους για τη μελλοντική δράση.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Σημείωμα πληροφοριών για συμβούλιο των ανώτερων στελεχών του ΚΚ στις 11 Οκτωβρίου 1950 και για τις αποφάσεις τους για τη μελλοντική δράση. (EL)

Αναφέρει ότι ανώτερα στελέχη του ΚΚ συζήτησαν για τα νέα καθήκοντα και τους νέους αγώνες, ότι σκοπός είναι να αποτραπεί η χρήση του ελληνικού και του τουρκικού λαού από την Αγγλία και την Αμερική ως εμπροστοφυλακή ενάντια στις λαϊκές δημοκρατίες και τη Σοβιετική Ένωση. Αναφέρει τη δράση και τις ενέργειες που πρέπει να αναπτυχθούν για την επιτεύξη του σκοπού αυτού. (EL)

Σημείωμα (EL)


[1950]


Σοβιετική Ένωση (EL)
Βρετανία (EL)
Κομμουνισμός-- Δράση (EL)
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (EL)
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 027~082



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.