Επιστολή του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Σ. Βενιζέλου, προς την Δ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων σχετικά με την απαγόρευση στο υπο Παναμαϊκή σημαία ατμόπλοιο "Ηλιούπολις" να εκτελεί δρομολόγια στα ελληνικά λιμάνια.

Επιστολή του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Σ. Βενιζέλου, προς την Δ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων σχετικά με την απαγόρευση στο υπο Παναμαϊκή σημαία ατμόπλοιο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Σ. Βενιζέλου, προς την Δ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων σχετικά με την απαγόρευση στο υπο Παναμαϊκή σημαία ατμόπλοιο "Ηλιούπολις" να εκτελεί δρομολόγια στα ελληνικά λιμάνια. (EL)

Βενιζέλος Σοφοκλής Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελλάδας (EL)

Αναφέρει ότι το ατμόπλοιο "Ηλιούπολις" δεν μπορεί να εκτελεί δρομολόγια μεταξύ των ελληνικών λιμανιών, γιατί σύμφωνα με το νόμο 6059 περί ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και μεταφορών το δικαίωμα για θαλάσσια μεταφορά μεταξύ των ελληνικών λιμανιών αναγνωρίζεται μόνο στα ελληνικά πλοία. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1947 Μάιος 18 (EL)


Ναυτιλία (EL)
Ηλιούπολις (ατμόπλοιο) (EL)
Δ' Αναθεωρητική Βουλή (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 014~088



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.