Πέντε Έλληνες στρατιώτες - χειριστές ορεινού πυροβόλου πιθανόν στο μέτωπο της Κανέτας κατά την προσπάθεια απελευθέρωσης της Ηπείρου.

Πέντε Έλληνες στρατιώτες - χειριστές ορεινού πυροβόλου πιθανόν στο μέτωπο της Κανέτας κατά την προσπάθεια απελευθέρωσης της Ηπείρου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*

1  ψηφιακό αρχείο

basic type logo 1 JPEG

δείτε ή κατεβάστε το ψηφιακό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πέντε Έλληνες στρατιώτες - χειριστές ορεινού πυροβόλου πιθανόν στο μέτωπο της Κανέτας κατά την προσπάθεια απελευθέρωσης της Ηπείρου. (EL)

Πέντε Έλληνες στρατιώτες - χειριστές ορεινού πυροβόλου πιθανόν στο μέτωπο της Κανέτας κατά την προσπάθεια απελευθέρωσης της Ηπείρου. Ο τρίτος άνδρας από δεξιά (καθιστός) εξετάζει με κυάλια τις θέσεις του αντίπαλου στρατού, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή βολή. (EL)

Photo
Δισδιάστατα γραφικά
Φωτογραφία Semantics.gr term URI

black & white

Ελλάδα, Ήπειρος
Ελλάδα, Ήπειρος, Κανέτα
Country of Origin:

Spread: s017
Item: b
11,2 x 8,3 cm

πεζικό
οπλισμός
Όπλα/Οπλισμός
Βαλκανικοί Πόλεμοι (1912-1913)
Βαλκανικοί Πόλεμοι
Πυροβολικό
Ιστοριογραφία, 1912 - 1913
στρατός ξηράς
Πεζικό/Πυροβολικό
Πολιτική, δίκαιο και οικονομία ▶ Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις ▶ Στρατιωτικός εξοπλισμός
Όπλα Semantics.gr term URI
Ένοπλες δυνάμεις

Volume: 1
Scrapbook: 035

Εικόνα




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.