δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
Φ.Π.Η.Κ της αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων Διεθνές Έτος Ειρήνης. Στο αριστερό τμήμα της εμπρόσθιας όψης και μέσα σε ορθογώνιο διάχωρο εικονίζεται στιγμιότυπο από Αγώνα Ποδοσφαίρου. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται η επιγραφή ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ |ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Η επιφάνεια στα δεξιά φέρει τέσσερα γραμματόσημα της σειράς με οδοντώσεις, τρία σε κάθετη και ένα οριζόντια διάταξη, σφραγισμένα από κοινού με δύο αποτυπώματα της ειδικής σφραγίδας: (άνω) 1.Ο Διαδούμενος του Πολύκλειτου (Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας) 2. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Ανδρών (Ελεύθερη σύνθεση) 3. Τελικοί Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Ποδοσφαίρου Νέων (Ελεύθερη σύνθεση), (κάτω) 4. 6ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας (Ελεύθερη σύνθεση)
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.