δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : In Copyright - Educational Use Permitted (InC-EDU)
Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Μόνο Εκπαιδευτική Χρήση
Λέσβος (Πέραμα) 1998: Ο Κονδύλης Κωνσταντέλλης παίζει σαντούρι
(EL)
Lesbos Island (Perama) 1998: Kondilis Konstantellis plays zither
(EN)
Εργαστήριο Κοινωνικής και Πολιτισμικής - Ψηφιακής Τεκμηρίωσης
(EL)
Εργαστήριο Εικόνας, Ήχου και Πολιτιστικής Αναπαράστασης
(EL)
Κωνσταντέλλης Κονδύλης
(EL)
Χτούρης Σωτήρης
(EL)
Παπαγεωργίου Δημήτρης
(EL)
Ο Κονδύλης Κωνσταντέλλης παίζει σαντούρι στο σπίτι του στο Μάρμαρο Περάματος Γέρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, στις 13/11/1998.
(EL)
Kondilis Konstantellis plays zither in his house in the settlement Marmaro in Perama Gera in Lesbos Island, during his interview, on 13/11/1998.
(EN)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.