use the file or the thumbnail according to the license: CC BY-NC 4.0
Attribution-NonCommercial
ΕΑΡΙΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΑΘΥΜΑΔΑΡΙ- ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ
(EL)
SPRING FACILITY OF PADDOCK ATHYMADARI- CHEESE FACTORY (CREAMERY)
(EN)
ΑΓΝΩΣΤΟ
(EL)
UNKNOWN
(EN)
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- Πρόκειται για μια μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή των Βατσών.
Ο φέρον οργανισμός από τοιχοποιία δεν έχει υποστεί φθορά. Η στέγαση των χώρων, διατηρείται καθώς οι επιφάνειες από χώμα (πατελιά) έχουν αντικατασταθεί από μια στρώση μη οπλισμένου σκυροδέματος. Το επίχρισμα των εσωτερικών επιφανειών έχει αντικατασταθεί από πατητό σοβά. Τα κουφώματα έχουν αντικατασταθεί από μεταλλικά. Στους χώρους των ζώων οι ξηρολιθιές δεν έχουν υποστεί ιδιαίτερες φθορές.
Αν και το συγκρότημα εξακολουθεί να έχει την αρχική του χρήση, μορφολογικά έχει αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό.
(EL)
INDUSTRIAL FACILITY- This is a cheese production unit in the area of Vatsi.
The bearing body made of masonry has not suffered damage. The housing of the spaces is preserved as the soil surfaces (patelia) have been replaced by a layer of unreinforced concrete. The plastering of the interior surfaces has been replaced by pressed plaster. The frames have been replaced by metal ones. In the animal areas, the dry stones have not suffered any particular damage.
Although the complex still has its original use, morphologically it has been greatly altered.
(EN)