Χιονοδρομικό Οστρακίνας

Χιονοδρομικό Οστρακίνας

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δήμος Τρίπολης   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο Δήμου Τριπόλεως   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-SA 3.0

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή
CC_BY_SA



Χιονοδρομικό Οστρακίνας (EL)

Παπαγεωργίου, Απόστολος
Παπαγεωργίου, Απόστολος (EL)

Η Αρκαδία έχει μακραίωνη αθλητική ιστορία. Οι Αρκάδες αθλητές στην αρχαιότητα λάμβαναν πάντα πρώτες θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ακαταμάχητη φύση με τις πολλές ορεινές διαδρομές ήταν και είναι ένας πρώτης τάξεως στίβος. Ακολουθώντας αυτήν την παράδοση πιστά η Αρκαδία και ειδικά η Τρίπολη σφύζουν από αθλητική ζωή. Με άρτιες εγκαταστάσεις και υποδομές και με πραγματική μέριμνα είναι από τις πιο δραστήριες πόλεις στην άθληση. Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Τρίπολης είναι το μεγαλύτερο Κέντρο του Νομού. Προσφέρει στη νεολαία τη δυνατότητα να αθληθεί και να ασκηθεί σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και δράσης. Διαθέτει ανοιχτό στίβο, στεγασμένες εγκαταστάσεις βόλεϋ και μπάσκετ, τρία γήπεδα τένις, χώρους αθλοπαιδιών, γήπεδο ποδοσφαίρου και κολυμβητήριο. Στην Τρίπολη δραστηριοποιούνται πάνω από 40 αθλητικά σωματεία που αφορούν όλους τους αθλητικούς τομείς: στίβο, ποδηλασία, κολύμβηση, ορειβασία, πολεμικές τέχνες, άρση βαρών, φυσικά ποδόσφαιρο με τον Αστέρα Τριπόλεως και τον Παναρκαδικό. Διαθέτει επίσης σκοπευτικούς ομίλους και αερολέσχη. Το σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων και βέβαια η κωπηλασία στο Λούσιο είναι μια εμπειρία ζωής. (EL)

Δήμος Τρίπολης
Δήμος Τρίπολης (EL)


Νεστάνη Αρκαδίας


2011-12-01




Δήμος Τρίπολης (EL)

Δήμος Τρίπολης
Δήμος Τρίπολης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

Δήμος Τρίπολης

http://services.tripoli.evolution-isa.gr/tripoli/item/2921
http://hdl.handle.net/11725/0001002921



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.