Τόμος Χαράς : εν ω περιέχονται Αι επιστολαί Φωτίου του αγιωτάτου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως. Η αγία και Οικουμενική ογδόη Σύνοδος, Σημειώσεις τινές εις ταύτην την αγίαν Σύνοδον. Τα αντιρρητικά κατά της αρχής του Πάππα Ρώμης, Νικολάου Ιατροφιλοσόφου, Λόγος Μελετίου Αλεξανδρείας κατά της αρχής του Πάππα, Διάλογος Ιερομνήμονος μοναχού μετά τινος ετέρου Μοναχού κατά Λατίνων, / τυπωθείς εν τη επισκοπή Ρημνίκου. ___ Δια εξόδου και επιμελείας του μακαριωτάτου και αγιωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κυρίου κυρίου Δοσιθέου, παρά του θεοφιλεστάτου και λογιωτάτου επισκόπου Ρημνίκου κυρίου Ανθίμου του εξ Ιβηρίας.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη ΧρήσηΤόμος Χαράς : εν ω περιέχονται Αι επιστολαί Φωτίου του αγιωτάτου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως. Η αγία και Οικουμενική ογδόη Σύνοδος, Σημειώσεις τινές εις ταύτην την αγίαν Σύνοδον. Τα αντιρρητικά κατά της αρχής του Πάππα Ρώμης, Νικολάου Ιατροφιλοσόφου, Λόγος Μελετίου Αλεξανδρείας κατά της αρχής του Πάππα, Διάλογος Ιερομνήμονος μοναχού μετά τινος ετέρου Μοναχού κατά Λατίνων, / τυπωθείς εν τη επισκοπή Ρημνίκου. ___ Δια εξόδου και επιμελείας του μακαριωτάτου και αγιωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κυρίου κυρίου Δοσιθέου, παρά του θεοφιλεστάτου και λογιωτάτου επισκόπου Ρημνίκου κυρίου Ανθίμου του εξ Ιβηρίας.

Νοταράς, Δοσίθεος,πατριάρχης Ιεροσολύμων.
Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή
Tiff, multip., res. 600.
Contributors--University of Crete Library
624 σ. , ; 30 εκ.

Νοταράς, Δοσίθεος,πατριάρχης Ιεροσολύμων.
Ανθιμος,ο εξ Ιβήρων.
[χ.ε.],[χ.τ.] :[1705].


[1705].


Κείμενο/PDF

text

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.