Φόρτωση πλοίου

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ   

Αποθετήριο :
Συλλογές Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-SA 4.0

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή
CC_BY_SA



Φόρτωση πλοίου (EL)
Loading of a ship (EN)

Sidra, παραλήπτης (EL)
Ατμόπλοιο Ανώνιος, αποστολέας (EL)
Steamboat Antonios (EN)
Sidra (EN)

Τηλεγράφημα που αποστέλλεται στον Πειραιά από το ατμόπλοιο Αντώνιος μέσω του οποίου ο πλοίαρχος του πλοίου ενημερώνει για την πορεία των εργασιών φόρτωσης-εκφόρτωσης και για τον χρόνο ολοκλήρωσής τους. Το τηλεγράφημα φέρει τη σφραγίδα λογοκρισίας "έλεγχος συναλλάγματος" και τις οδηγίες της Υπηρεσίας Τηλεγραφικής Λογοκρισίας. Με την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου από τον Ι. Μεταξά καταργείται το απόρρητο των επιστολών και επιβάλλεται ο έλεγχος συναλλάγματος. (EL)
Telegram which was sent to Piraeus from the steamboat Antonios, whereby the shipʼ s captain informs on the ongoing loading and unloading work and the expected time of completion. The telegram bears the censorship stamp "control of currency" and the directives of the Telegraphic Censorship Service. Following the imposition of the martial law by I. Metaxas, the confidentiality of letters was repealed and the control of currency was imposed. (EN)

Τηλεγραφήματα (EL)
Telegrams (EN)

τηλεγραφικό χαρτί (EL)
telegraphic paper (EN)

Γαλλία, Ρουέν (EL)
France, Rouen (EN)

28/10/1936 (EL)


28/10/1936 (EL)
28/10/1936 (EN)




Εικόνα

26576
mt-022058



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.