δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
Επιστολή της αυστριακής εταιρείας ατμοπλοΐας Lloyd προς τον διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Στέφανο Στρέιτ σχετικά με τα έργα που η ίδια πρότεινε ώστε η χρήση της διώρυγας να καταστεί ασφαλής.
(EL)
Letter from the Austrian shipping company Lloyd to the governor of the National Bank, Stefano Streit, regarding the works that it proposed to make the use of the canal safe.
(EN)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.