Άρθρο σχετικά με τη συνομιλία του πρέσβη Σπ. Βαλαωρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών της Αγγλίας, "Παλιγγενεσία" [09/01/1875].

Άρθρο σχετικά με τη συνομιλία του πρέσβη Σπ. Βαλαωρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών της Αγγλίας,
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*

1  ψηφιακό αρχείο

basic type logo 1 JPEG

δείτε ή κατεβάστε το ψηφιακό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Άρθρο σχετικά με τη συνομιλία του πρέσβη Σπ. Βαλαωρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών της Αγγλίας, "Παλιγγενεσία" [09/01/1875]. (EL)


Άρθρο της εφημερίδας \"Παλιγγενεσία\"[09/01/1875] το οποίο μεταφέρει τη στιχομυθία της συνομιλίας που είχε ο πρέσβης Σπ. Βαλαωρίτης με τον υπουργό Εξωτερικών της Αγγλίας, λόρδο Δέρβυ (Earl of Derby). Θεωρεί ότι οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο πρέσβης για το ελληνικό έθνος δεν ευσταθούν, παρότι, όπως σημειώνει, είναι πιθανό να τις πιστεύει ο Βαλαωρίτης. Ωστόσο, ο συντάκτης αναμένει τη δημοσίευση των υπουργικών εφημερίδων. (EL)

Newspaper clipping

printed

[Αθήνα]
Country of Origin:[Ελλάδα]
Europe ▶ Mediterranean Sea ▶ Balkan Peninsula ▶ Europe ▶ Eastern Mediterranean
Ελλάδα Semantics.gr term URI

Item: j
Spread: s041


[09/01/1875]


Υπουργείο Εξωτερικών
Εξωτερική πολιτική
Βαλαωρίτης, Σπυρίδων (1819 - 1887)
Derby, Edward Henry Stanley, Earl of (1826-1893)

Volume: 2
Scrapbook: 004

Ελληνική γλώσσα

Κείμενο




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.