use the file or the thumbnail according to the license: CC BY-NC-ND 4.0 GR
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΙΜΙΚΗ ΖΩΗ
(EL)
TRADITIONAL BAKING RECIPES IN CYPRUS – THEIR USE AND IMPORTANCE IN CUSTOMARY LIFE
(EN)
Καλλιόπη Πρωτόπαππα
(EL)
Θεοφανώ Κυπρή
(EL)
Kalliopi Protopapa
(EN)
Theofano Kypri
(EN)
Βιβλίο της Καλλιόπης Πρωτόπαππα και της Θεοφανούς Κυπρή, με τίτλο: "Παραδοσιακά ζυμώματα της Κύπρου - Η χρήση και η σημασία τους στην εθιμική ζωή". Εκδόθηκε στη Λευκωσία, το 2003, από το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών Κύπρου. Το βιβλίο διεθέτει μέτριας σκληρότητας εξώφυλο, καθώς και αντίστοιχο οπισθόφυλλο, σε μπέζ χρώμα. Η μπροστινή του όψη, κοσμείται με μια έγχρωμη φωτογραφία, που απεικονίζει ένα αρτοπαρασκεύασμα, με περίτεχνο σκαλιστό φυτικό διάκοσμο.
(EL)
Book by Kalliopi Protopapa and Theofano Kypri entitled: “Traditional Baking Recipes in Cyprus – Their Use and Importance in Customary Life”. Published in Nicosia in 2003 by the Cyprus Research Centre. The book has a beige medium-hard front cover and a matching back cover. The front cover is adorned with a colour photograph depicting a baked product with elaborately sculpted vegetal decoration.
(EN)
Εξώφυλλο βιβλίου
(EL)
Book cover
(EN)
Text ▶ Partial document ▶ Book part ▶ Book page Title page
(EN)