TRADITIONAL BAKING RECIPES IN CYPRUS – THEIR USE AND IMPORTANCE IN CUSTOMARY LIFE

TRADITIONAL BAKING RECIPES IN CYPRUS – THEIR USE AND IMPORTANCE IN CUSTOMARY LIFE
see the original item page
in the repository's web site and access the digital file of the item*

1  digital_file

basic type logo 1 JPEG

see or download the digital file
directly from the repository web site*
use
the file or the thumbnail according to the license:
CC BY-NC-ND 4.0 GR
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives
CC_BY_NC_ND



ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΙΜΙΚΗ ΖΩΗ (EL)
TRADITIONAL BAKING RECIPES IN CYPRUS – THEIR USE AND IMPORTANCE IN CUSTOMARY LIFE (EN)

Καλλιόπη Πρωτόπαππα (EL)
Θεοφανώ Κυπρή (EL)
Kalliopi Protopapa (EN)
Theofano Kypri (EN)

Βιβλίο της Καλλιόπης Πρωτόπαππα και της Θεοφανούς Κυπρή, με τίτλο: "Παραδοσιακά ζυμώματα της Κύπρου - Η χρήση και η σημασία τους στην εθιμική ζωή". Εκδόθηκε στη Λευκωσία, το 2003, από το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών Κύπρου. Το βιβλίο διεθέτει μέτριας σκληρότητας εξώφυλο, καθώς και αντίστοιχο οπισθόφυλλο, σε μπέζ χρώμα. Η μπροστινή του όψη, κοσμείται με μια έγχρωμη φωτογραφία, που απεικονίζει ένα αρτοπαρασκεύασμα, με περίτεχνο σκαλιστό φυτικό διάκοσμο. (EL)
Book by Kalliopi Protopapa and Theofano Kypri entitled: “Traditional Baking Recipes in Cyprus – Their Use and Importance in Customary Life”. Published in Nicosia in 2003 by the Cyprus Research Centre. The book has a beige medium-hard front cover and a matching back cover. The front cover is adorned with a colour photograph depicting a baked product with elaborately sculpted vegetal decoration. (EN)

Εξώφυλλο βιβλίου (EL)
Book cover (EN)

Λευκωσία (EL)
Nicosia (EN)


2003


Βιβλία (EL)
Books (EN)

Greek

Text

Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας (EL)
Lykeion Hellinidon Naoussa (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)