use the files or the thumbnails according to the license: CC BY-NC 4.0 Attribution-NonCommercial
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ
(EL)
NIKOLAS CONFECTIONERY
(EN)
ΑΓΝΩΣΤΟ
(EL)
UNKNOWN
(EN)
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- Μικρό μονόροφο κτίριο στο οποίο στεγάστηκε από το 1923 το ζαχαροπλαστείο του Νικόλα Καστρουνή.
Παρασκεύαζε σβίγγους, καταϊφι ,γαλακτομπούρεκο, μπακλαβάδες .Τα γλυκά τα έψηνε στο φούρνο του Σταδιάτη (φούρνος Πάχου).
Σήμερα εξακολουθούν να παρασκευάζουν τα ίδια γλυκά εμπλουτισμένα με πιο σύγχρονα Ευρωπαϊκά και ψήνονται σε επαγγελματικό ηλεκτρικό φούρνο που διαθέτει το ζαχαροπλαστείο.
(EL)
INDUSTRIAL FACILITY - A small one-storey building that housed the confectionery of Nikolas Kastrounis since 1923.
He prepared svingous, kataifi, milk pie, baklavas. The sweets were baked in the Stadiatis oven (Pachos oven).
Today they still prepare the same sweets enriched with more modern European ones and they are baked in a professional electric oven that the pastry shop has.
(EN)