δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
ΕΑΡΙΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΣ- ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ
(EL)
SPRING FACILITY OF PADDOCK KASTELLANOS- CHEESE FACTORY (CREAMERY)
(EN)
ΑΓΝΩΣΤΟ
(EL)
UNKNOWN
(EN)
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- Πρόκειται για μια μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή Βρυσί.
Ο φέρον οργανισμός από τοιχοποιία δεν έχει υποστεί φθορά. Η στέγαση των χώρων, διατηρείται καθώς οι επιφάνειες από χώμα έχουν αντικατασταθεί από μια στρώση μη οπλισμένου σκυροδέματος. Το επίχρισμα των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών έχει αντικατασταθεί από πατητό σοβά. Τα κουφώματα είναι ξύλινα. Στους χώρους των ζώων οι ξηρολιθιές έχουν υποστεί αρκετές φθορές.
Το συγκρότημα λειτουργεί και μορφολογικά έχει αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό.
(EL)
INDUSTRIAL FACILITY- This is a cheese production unit in the Vrysi region.
The bearing body made of masonry has not suffered damage. The housing of the spaces is preserved as the soil surfaces have been replaced by a layer of unreinforced concrete. The plastering of the interior and exterior surfaces has been replaced by pressed plaster. The frames are wooden. In the animal areas, the dry stones have suffered a lot of damage.
The complex is functional and morphologically altered to a great extent.
(EN)
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
(EL)
INDUSTRIAL FACILITY
(EN)
Τρισδιάστατα Αντικείμενα και Έργα Τέχνης Κτίριο
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.