Το κάστρο της Μεθώνης το 1965

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας

Αποθετήριο :
Ψηφιακή Πυλία

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
Ο σύνδεσμος στην καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-SA 4.0

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή
κοινοποιήστε το τεκμήριοΤο κάστρο της Μεθώνης το 1965 (EL)
The castle of Methoni in 1965 (EN)

Άγνωστος Δημιουργός (EL)
Unknown creator (EN)

Το κάστρο της Μεθώνης το 1965. Ατμοσφαιρική φωτογραφία που εστιάζει στη γέφυρα του κάστρου επάνω από την τάφρο. Το κάστρο της Μεθώνης, κτισμένο επάνω στις οχυρώσεις της αρχαίας πόλης με το ίδιο όνομα, ήταν ένα από τα σημαντικότερα κάστρα της Πελοποννήσου από την περίοδο της Φραγκοκρατίας (11ος αι.) ως και την Οθωμανική περίοδο. Η Μεθώνη ήταν μάλιστα ένα από τα κάστρα που δεν κατέλαβαν οι επαναστάτες ως το τέλος του πολέμου. (EL)
Το κάστρο της Μεθώνης το 1965. Ατμοσφαιρική φωτογραφία που εστιάζει στη γέφυρα του κάστρου επάνω από την τάφρο. Το κάστρο της Μεθώνης, κτισμένο επάνω στις οχυρώσεις της αρχαίας πόλης με το ίδιο όνομα, ήταν ένα από τα σημαντικότερα κάστρα της Πελοποννήσου από την περίοδο της Φραγκοκρατίας (11ος αι.) ως και την Οθωμανική περίοδο. Η Μεθώνη ήταν μάλιστα ένα από τα κάστρα που δεν κατέλαβαν οι επαναστάτες ως το τέλος του πολέμου. (EN)

Μνημείο (EL)
Monument (EN)

Μνημεία (EL)
Monuments (EN)


11ος αι.-16ος αι. (EL)
11th-16th c. (EN)

Φράγκικη- Ενετική Περίοδος (EL)
Frankish - Venetian Period (EN)

2015-05-26T20:25:56Z

Εικόνα

Μη γλωσσολογικό περιεχόμενο - Μη εφαρμόσιμο

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.