Χάρτης των νησιών του Αιγαίου Πελάγους με την Κρήτη, τις ακτές της Μικράς Ασίας, της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.

Χάρτης των νησιών του Αιγαίου Πελάγους με την Κρήτη, τις ακτές της Μικράς Ασίας, της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη   

Αποθετήριο :
Travelogues   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Χάρτης των νησιών του Αιγαίου Πελάγους με την Κρήτη, τις ακτές της Μικράς Ασίας, της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. (EL)

Arcipelago.




1658


Χάρτες (EL)
Αιγαίο Πέλαγος (EL)
Νησιά του Αιγαίου Πελάγους (EL)
Ελλάδα (EL)


BOSCHINI, Marco. L'Archipelago con tutte le Isole, Scogli Secche, e Bassi Fondi, von i Mari, Golfi, Seni, Porti, Cittá, e Castelli; nella Forma, che si vedono al Tempo presente. Con una succinta narrativa de i loro nomi, Favole, & Historie, tanto antiche quanto moderne. Opera di Marco Boschini. Non meno utile alli Studiosi di Cosmografia, che dilettevole all'universale...., Βενετία, Francesco Nicolini, 1658.

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.