Ζέφυρος (Πουνέντες), ο δυτικός άνεμος. Το καλοκαίρι φέρνει υγρασία, αλλά την άνοιξη είναι ευχάριστος, ζεστός και ευεργετικός για τη γεωργία.

Ζέφυρος (Πουνέντες), ο δυτικός άνεμος. Το καλοκαίρι φέρνει υγρασία, αλλά την άνοιξη είναι ευχάριστος, ζεστός και ευεργετικός για τη γεωργία.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη   

Αποθετήριο :
Travelogues   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Ζέφυρος (Πουνέντες), ο δυτικός άνεμος. Το καλοκαίρι φέρνει υγρασία, αλλά την άνοιξη είναι ευχάριστος, ζεστός και ευεργετικός για τη γεωργία. (EL)

Zephyrus, the west wind; in the summer brings very sultry weather, but in the spring is pleasant, warm, and favorable to the vegetation.


Αθήνα Αττική Ελλάδα (EL)


1762


Αρχαιότητες – Τέχνη (EL)
Αττική (EL)
Ελλάδα (EL)
Αθήνα (EL)
Ωρολόγιον του Κυρρήστου (Αέρηδες) (EL)


STUART, James, and Nicholas REVETT. The Antiquities of Athens measured and delineated by James Stuart F.R.S. and F.S.A. and Nicholas Revett painters and architects, τομ. I, Λονδίνο, John Haberkorn, 1762.

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.