Κιονόκρανο με κεφαλές ταύρων από την Περσέπολη, με βάση σχέδιο του Ρ. Κ. Πόρτερ (R.K. Porter). Νόμισμα με μορφή ταύρου, πιθανώς από την Κιλικία.

Κιονόκρανο με κεφαλές ταύρων από την Περσέπολη, με βάση σχέδιο του Ρ. Κ. Πόρτερ (R.K. Porter). Νόμισμα με μορφή ταύρου, πιθανώς από την Κιλικία.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη   

Αποθετήριο :
Travelogues   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NCΚιονόκρανο με κεφαλές ταύρων από την Περσέπολη, με βάση σχέδιο του Ρ. Κ. Πόρτερ (R.K. Porter). Νόμισμα με μορφή ταύρου, πιθανώς από την Κιλικία. (EL)


Περσέπολη Ιράν (EL)


1830


Αρχαιότητες – Τέχνη (EL)
Κιλικία (EL)
Αρχιτεκτονική - Οικιστικό περιβάλλον (EL)
Μικρά Ασία (EL)
Τουρκία (EL)
Περσέπολη (EL)
Ιράν (Περσία) (EL)


COCKERELL, Charles Robert, KINNARD, William, DONALDSON,Thomas Leverton, JENKINS, William, RAILTON, William. The Antiquities of Athens and other places in Greece, Sicily etc., supplementary to the Antiquities of Athens by James Stuart F.R.S. and F.S.A. and Nicholas Revett, delineated and illustrated by C.R. Cockerell, A.R.A. F.S.A., W.Kinnard, T.L.Donaldson, W.Jenkins, W.Railton, Λονδίνο, Priestley and Weale, 1830.

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.