Χάρτης της ευρύτερης περιοχής του Καΐρου και της αρχαίας Μέμφιδας. Σημειώνονται επίσης τα μουσουλμανικά τεμένη και οι χριστιανικοί ναοί.

Χάρτης της ευρύτερης περιοχής του Καΐρου και της αρχαίας Μέμφιδας. Σημειώνονται επίσης τα μουσουλμανικά τεμένη και οι χριστιανικοί ναοί.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη   

Αποθετήριο :
Travelogues   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Χάρτης της ευρύτερης περιοχής του Καΐρου και της αρχαίας Μέμφιδας. Σημειώνονται επίσης τα μουσουλμανικά τεμένη και οι χριστιανικοί ναοί. (EL)

Tabulam Hanc Chorographicam agri Ditionis de Grand Cairo comprehenso situ urbis memphiticae praenobili viro D.D. Gulielmo Comiti di Stratford..


Κάιρο Αίγυπτος (EL)


1743


Χάρτες (EL)
Μέμφις (Memphis) (EL)
Αίγυπτος (EL)
Μουσουλμανικά τεμένη (EL)
Κάιρο (EL)


POCOCKE, Richard. A Description of the East, and some other Countries. Volume the First. Observations on Egypt, τ. Ι, Λονδίνο, W. Bowyer, MDCCXLIII [=1743].

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.