Η Παρουσία του Χριστού: Ψηφιδωτό του 6ου αιώνα από τη Βασιλική των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού, η οποία ανεγέρθη στα ερείπια του ναού του Ρωμύλου στο Φόρο της Ρώμης.

Η Παρουσία του Χριστού: Ψηφιδωτό του 6ου αιώνα από τη Βασιλική των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού, η οποία ανεγέρθη στα ερείπια του ναού του Ρωμύλου στο Φόρο της Ρώμης.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη   

Αποθετήριο :
Travelogues   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Η Παρουσία του Χριστού: Ψηφιδωτό του 6ου αιώνα από τη Βασιλική των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού, η οποία ανεγέρθη στα ερείπια του ναού του Ρωμύλου στο Φόρο της Ρώμης. (EL)

Mosaïque du VIe Sie de l'Eglise des Come & Damien.


Ρώμη Ιταλία (EL)


1857


Αρχαιότητες – Τέχνη (EL)
Ψηφιδωτά (EL)
Εκκλησίες (EL)
Αρχιτεκτονική - Οικιστικό περιβάλλον (EL)
Εκκλησία των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού (Ρώμη) (EL)
Θρησκευτική ζωή (EL)
Ιταλία (EL)
Ρώμη (EL)


GODARD - FAULTRIER, Victor. D'Angers au Bosphore pendant la guerre d'Orient: Constantinople, Athènes, Rome. Impressions, Curiosités, Archéologie, Art et Histoire, Établissements chrétiens, Monuments byzantins. Souvenirs d'Anjou à Malte, Naples… Par M. V. Godard - Faultier, Directeur du Musée des antiquités d' Angers, Correspondant des Ministères d' État et de l'Instruction publique, chargé d'une mission scientifique, Ανζέ, Consier et Lachèse, 1857.

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.