Άποψη του Ερεβάν στην Αρμενία. Στο βάθος διακρίνεται το οθωμανικό κάστρο της πόλης, και στο μέσο το αρχαίο κάστρο Ερέμπουνι.

Άποψη του Ερεβάν στην Αρμενία. Στο βάθος διακρίνεται το οθωμανικό κάστρο της πόλης, και στο μέσο το αρχαίο κάστρο Ερέμπουνι.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη   

Αποθετήριο :
Travelogues   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Άποψη του Ερεβάν στην Αρμενία. Στο βάθος διακρίνεται το οθωμανικό κάστρο της πόλης, και στο μέσο το αρχαίο κάστρο Ερέμπουνι. (EL)

Irivan.


Ερεβάν (Yerevan) Αρμενία (EL)


1687


Χάρτες (EL)
Οθωμανικά μνημεία (EL)
Κάστρο του Ερεβάν (EL)
Κάστρα – Φρούρια (EL)
Κάστρο Ερέμπουνι (Ερεβάν) (EL)
Αρχιτεκτονική - Οικιστικό περιβάλλον (EL)
Αρμενικά μνημεία (EL)
Ερεβάν (Yerevan) (EL)
Άποψη (EL)
Οικίες (EL)
Αρμενία (EL)


CHARDIN, John, Sir. Des vortrefflichen Ritters Chardin des grossen Königs in Persien Hoff-Handelsmanns, Curieuse Persian- und Ost-Indische Reise-Beschreibung, Bestehend in einem ordentlichen Journal Oder Täglichen Verzeichnüß seiner in Persien und Ost-Indien über das schwartze Meer und den Cholchidem abgelegter Reisen, Erstlich vom Authore selbst in Frantzösischer Sprach beschrieben / nachgehends in die Englische; anitzo aber wegen seiner Wortreffligkeit in die Hochdeutsche übersezt / mit schönen Rupffern geziret / und nöthigem Register versehen, Λειψία, [Gleditsch, 1687].

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.