δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-SA 4.0
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή
Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα
Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα
Η Αλίκη περνάει μέσα από έναν καθρέφτη και φτάνει σε μια περίεργη χώρα σκακιού, όπου θα έρθει αντιμέτωπη με περίεργες δοκιμασίες και ιδιαίτερους χαρακτήρες. Ξεκινάει ως πιόνι και καλείται να γίνει η Λευκή Βασίλισσα που θα να ανατρέψει την κακιά Μαύρη Βασίλισσα λύνοντας ένα σκακιστικό πρόβλημα και ξεπερνώντας τα ενδιάμεσα εμπόδια που συναντάει. Στον αγώνα της αυτό έχει τη βοήθεια του γνωστού μας Καπελά αλλά και τα θεότρελα αδέλφια Τουίντλνταμ και Τουίντλντι. Στοιχείο έκπληξη η διάδραση. Όλο το έργο βασίζεται σε μια καινοτομία. Ως Αλίκη θα επιλέγεται κάποιος από το κοινό, που με την βοήθεια των ηθοποιών που ενσαρκώνουν τους άλλους χαρακτήρες του έργου συμμετέχει ενεργά σε όλη την διάρκεια της παράστασης.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.