Ο Ιστοχώρος της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου ETAL-SA.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχυθεί στη νησιωτική περιφέρειά μας η αποτελεσματική διαχείριση της πληροφόρησης. Στην Ιστοσελίδα μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όχι μόνο για τρέχοντα προγράμματα αλλά και για τη φιλοσοφία, την αναπτυξιακή στρατηγική, τις προσπάθειες της εταιρείας και των συνεργατών της. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη, άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση.


αποθετήριο | 160 τεκμήρια

Το έργο «Ψηφιοποίηση και Ανάδειξη του Πολιτιστικού Αποθέματος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Μυτιλήνης», υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ, με δικαιούχο την ΕΤΑΛ Α.Ε. - Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου, και περιλαμβάνει την τρισδιάστατη Ψηφιοποίηση του διατηρητέου κτιρίου του πολιτιστικού Κέντρου Φ.Ο.Μ. "Ο Θεόφιλος" και ψηφιοποίηση παραστάσεων και 1.170 σελίδων έντυπου υλικού (Παραστάσεις, Προσκλήσεις, Δημοσιεύσεις, Περιοδικά, κ.α.) με στόχο τη διατήρησή τους.

Δείτε όλα τα τεκμήρια της συλλογής μέσα απο το SearchCulture.gr

Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας επιμέρους συλλογή:
 (160)

αποθετήριο | 1.738 τεκμήρια

Η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν Ο Λέσβιος» (ΛΒΛ) είναι ένα πολιτιστικό μορφωτικό σωματείο που υπάρχει εδώ και 130 χρόνια και εξακολουθεί να υφίσταται, να λειτουργεί και να παράγει έργο. Εδρεύει στο Πλωμάρι της Λέσβου. Δημιουργήθηκε πριν από 130 χρόνια, δηλαδή το 1878, με πρωτοβουλία πολιτών επηρεασμένων από τη διδασκαλία του Βενιαμίν. Πρόκειται για ένα σωματείο πολιτιστικό, που διαθέτει μια λαμπρή αίθουσα, μια βιβλιοθήκη 3.500 τόμων και κάποια χειρόγραφα του σοφού και αγωνιστή εθνοδιδασκάλου Βενιαμίν. Το έργο «Ψηφιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος της «Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος», υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ, με δικαιούχο την Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου, και περιλαμβάνει την ψηφιοποίηση 170.000 σελίδων από τα έντυπα της βιβλιοθήκης της Λέσχης (βιβλία, εφημερίδες και έγγραφα).

Δείτε όλα τα τεκμήρια της συλλογής μέσα απο το SearchCulture.gr

Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας επιμέρους συλλογή:
 (1.738)